Misszió

Célunk, hogy segítsük ügyfeleink fejlődését, problémáikra valós, kézzelfogható, újszerű megoldásokat kínáljunk. Hisszük, hogy minden probléma egyedi, ezért általános módszerek alkalmazása helyett mindig az adott problémára fókuszáló javaslatokat alakítunk ki, és ügyfeleinkkel közösen azokat meg is valósítjuk.

Értékeink

Az ICG Ex Ante Tanácsadó Iroda tevékenységét az alábbi értékek vezérlik:

Integrált megközelítés

A cégcsoportban rendelkezésre álló széleskörű, sokszínű tudásra és készségekre támaszkodva komplex problémákra integrált válaszokat adunk, amelyek kezelik az adott probléma valamennyi vonatkozását, nem csak egy-egy elemét.

Közös felelősség

Minden projektben teljes elkötelezettséggel dolgozunk ügyfeleinkkel közösen, és mindent megteszünk az adott projekt sikeréért, melyet közös felelősségnek tekintünk. 

Újszerű megoldások

Meggyőződésünk, hogy a fejlődés egyik kulcsa mind a térségek és települések, mind pedig a szervezetek számára az egyedi, megszokottól eltérő megoldások alkalmazása a problémák megoldásában; ügyfeleinkkel közösen ezért projektjeink keretében újszerű válaszokat adunk a felmerülő problémákra.  

Megvalósítás

Tanácsadóként nem csak a fejlesztési projektek, programok megtervezésében veszünk részt, hanem lehetőség szerint végigkísérjük annak megvalósítását is. Hisszük, hogy a legjobb ötlet, gondolat is csak annyit ér,  amennyi ténylegesen meg is valósul belőle.